Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 

Tämä on QZvinyls:in henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.10.2019

1. Rekisterinpitäjä

QZ Group Oy, Laanikuja 2, 15870 Hollola

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Anssi Ojava

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri, markkinointirekisteri (suostumuksen mukaan), asiakasrekisteri verkkokauppaan rekisteröityneistä käyttäjistä

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi ja käyttäjäkokemuksen parantaminen.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisteröidystä eli sinusta voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

    5. Rekisterin tietosisältö

    Keräämme nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita jättämiäsi tietoja. Evästeiden avulla saamme vierailijoistamme oleellisia tietoja, joita hyödynnämme esimerkiksi suunnitellessamme markkinointiamme. Tällä tavoin voimme kohdentaa viestintäämme mahdollisimman osuvasti. Evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun markkinoinnin toteuttamiseen (remarketing), jonka johdosta saatat nähdä mainontaa esimerkiksi Facebookissa sellaisista tuotteista joihin olet aiemmin tutustunut sivuillamme. Emme luovuta tietojasi kolmansien osapuolten markkinointikäyttöön.
    • Henkilön nimi, sähköpostiosoite ja titteli / vastuualue
    • Yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala
    • Asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. koulutuspalveluiden osto- ja peruutustiedot, palautteet, sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit)
    • Verkkokäyttäytymiseen liittyvät tiedot QZvinylsin verkkosivustoilla ja -palveluissa

    6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

    7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

    8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy QZvinylsin valtuuttamilla henkilöillä.

    Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

    9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

    Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

    10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

    Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

    Ostoskorisi on tyhjä

    Toimitusehdot

    Verkkomaksut / Checkout
    Maksu tapahtuu asiakkaan ja pankin verkkopankkimaksun avulla. Tuote maksetaan heti. Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut tulevat ilmi verkkokaupassamme.

    Luottokortti (MasterCard / Visa)
    Maksu tapahtuu asiakkaan ja Luottokunnan digitaalisen maksupalvelun avulla. Tuote maksetaan heti. Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut tulevat ilmi verkkokaupassamme.

    Nouto varastolta
    Tehkää tilaus verkkokauppamme kautta ja valitkaa toimitustavaksi NOUTO. Suoraan varastolta löytyvät tuotteet ovat noudettavissa heti, asian voi tarkistaa asiakaspalvelustamme.

    Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro-valuutassa. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi.

    Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan.

    QZvinyls kuuluu Verified by Visa ja MasterCard SecureCode todentamispalveluiden piiriin.


    TOIMITUSAIKA
    Ennen klo 16.00 tilatut tuotteet pyritään käsittelemään samanpäivän aikana. Huomioithan että suurien määrien toimitusaika voi olla muutaman päivän pidempi, voit aina ottaa yhteyttä toimitusaikaa koskien asiakaspalveluumme.

    Toimitusaika varastotuotteille on normaalisti 1 - 5 arkipäivää, ruuhka-aikoina pyrimme ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman pian mikäli toimitus viivästyy.

    Toimitusaika tilaustuotteille on noin 5 - 14 päivää. Tuotteet tilataan erikseen tehtaalta tilauksen vastaanotettuamme.

    Toimitusaika kelkkateipeille on noin 14 vuorokautta. Mikäli tilaat uniikin sarjan tähän päälle varattava myös suunnittelutyön aika. 

    Pikatilauksissa on tilaus oltava perillä klo 14 mennessä, jotta voimme taata sen aikataulullisesti 24h sisään.

    Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

    Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.


    ASIAKASPALAUTUKSET
    Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Käytettyjä tai testattuja tuotteita emme hyvitä, ellei tuote ole perustellusti viallinen. Virheettömien tuotteiden palautuksen toimituskuluista vastaa asiakas. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 10 – 15 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle. 

    Palautustilanteissa ota yhteyttä info@quartz.fi tai 010 3398982. Lähetä palautettava tuote takaisin meille alla näkyvään osoitteeseen ja varmista että paketissa on mukana yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero). Mikäli olet maksanut Checkoutilla tarvitsemme myös tilinumerosi maksunpalautusta varten.

    Palautusosoite:

    QZ Group Oy / QZvinyls
    Keskikankaantie 26
    15860 Hollola



    TUOTTEEN VAIHTO
    Tuotteen vaihto tapahtuu samoin kuin palautus, eli tuotteet on palautettava yllä olevin ehdoin. Tämän jälkeen voit tehdä uuden tilauksen normaalisti verkkokaupastamme.


    LAHJAKORTIT
    Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä.


    TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
    Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.


    ERIMIELISYYSTILANTEET

    QZvinyls vastaa mahdollisista tuotteiden virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

    Kuluttajaneuvonta »

    Kuluttajariitalautakunta »

    Voit halutessasi käynnistää riita-asian käsittelyn myös verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (ODR) kautta. ODR-foorumissa asioidessasi tarvitset QZvinylsin sähköpostiosoitteen, joka on info@quartz.fi.

    ODR-foorumi »


    MUUTA
    Jos on tiedossa, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen takia, saatamme jakaa lähetyksen osiin ja toimituksia tulee tällöin enemmän kuin yksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postiennakkotilauksissa pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tuotteita jotka jarruttavat muuta lähetystä jos näyttää siltä, että puuttuvaa tuotetta odotellaan pidempään kuin normaalisti.

    Mikäli qzvinyls.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, QZvinyls ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.